Welkom bij Apex Personeel

Under construction

Apex Werving en Selectie

Werving en Selectie van geschikt personeel kan een lastige en tijdrovende opgave zijn. Apex Personeel verzorgt het gehele traject van werving en selectie, welke we op maat maken voor onze opdrachtgevers.

We streven naar een goede match tussen kandidaat en functie en met name de match tussen de kandidaat en de bedrijfscultuur van onze opdrachtgever.  

Voor onze werving en selectie trajecten gebruiken we onder andere:  

  •  Diverse wervingskanalen
  •  Innovatieve e-recruitmenttools
  • CV en achtergrond check
  • Psychologische assessments
  • Selectiegesprekken
  • Advies en rapportage

      

Projecten / Tijdelijk personeel

Apex personeel kan ook project- en tijdelijk personeel werven en selecteren. We bieden ook mogelijkheden om tijdelijk personeel op flexibele basis in te lenen. We werken daarbij samen met Payrollplaats uit Groningen. Zij hanteren de ABU CAO en zijn NEN-4400-1 gecertificeerd.   


Optimale werving- en selectietrajecten vragen een bepaalde investering. Apex Personeel geeft deskundig advies over welke investering nodig is voor een succesvol werving- en selectietraject.
Er zijn echter situaties mogelijk waarin deze investering niet gemaakt kan worden of wanneer het budget al gebruikt is zonder het vinden van geschikte medewerkers. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij openstaande vacatures vrijblijvend mee te zoeken met onze opdrachtgever. Apex personeel investeert zelf in een werving en selectietraject, alleen bij het daadwerkelijk leveren van de juiste kandidaten brengen wij kosten in rekening. Apex personeel beschikt over een groot netwerk in de sectoren techniek en zorg.